Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • La 53a Nit de l'Esportista premia el futbolista Marc Pubill i la nedadora artística Meritxell Ferré com a millors esportistes de Manresa >

La 53a Nit de l'Esportista premia el futbolista Marc Pubill i la nedadora artística Meritxell Ferré com a millors esportistes de Manresa

17/09/2024

La capital del Bages ha acollit aquest vespre la 53a edició de la Nit de l’Esportista, una gala al teatre Kursaal en la qual s’han premiat 27 esportistes, equips i entitats esportives de la ciutat. Entre les persones premiades hi ha l’atleta Ona Bonet Bernadich, com a millor esportista jove; la gimnasta Mar Royo Bueno, com a  millor esporta jove en formació, i l’atleta Maite Marzo Gómez, que ha rebut el premi a la millor esportista veterana. El Baxi Manresa de bàsquet i el Covisa Manresa de futbol sala  han guanyat ex aequo el Premi Vicenç Comas al millor equip absolut.

 

La 53a Nit de l’Esportista de Manresa ha guardonat aquest any dos dels esportistes de casa nostra que han destacat en els passats Jocs Olímpics de París: el futbolista Marc Pubill (medalla d’or amb l’equip estatal de futbol) i la nedadora artística Meritxell Ferré (medalla de bronze per equips). Ambdós han estat premiats ex aequo com a millors esportistes de la darrera temporada. L’atleta Meritxell Soler i el gimnasta  Thierno Boubakar, també olímpics, també han estat guardonats en segona  i tercera posició.

L’atleta Ona Bonet Bernadich, com a millor esportista jove; la gimnasta Mar Royo Bueno, com a  millor esporta jove en formació; l’atleta Maite Marzo Gómez, que ha rebut el premi a la millor esportista veterana; el Baxi Manresa de bàsquet i el Covisa Manresa de futbol sala s’han endut el premi com a millors equips absoluts. Aquests han estat alguns dels 27 guardons que s’han lliurat a la gala celebrada aquest vespre al teatre Kursaal, la gran festa de reconeixement tant a esportistes a títol individual com a tècnics, equips, entitats i patrocinadors relacionats amb l’esport a Manresa.

El periodista Pol Rodríguez Garcia ha estat l’encarregat de conduir la gala, mentre que el lliurament de premis ha anat a càrrec de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; del regidor d’Esports i Salut, Anjo Valentí Moll; del secretari general de l’Esport, Abel Garcia Marín; del president delegat de l’Àrea de l’Esport i Activitat Física de la Diputació de Barcelona, David Escudé Rodríguez;  i els membres del jurat Albert Estiarte Duocastella, Francesc Dalmau Cabanes, Manel Molera Barrabés, Gemma Vilaseca González, Jordi Badia Perea, Imma Torrecillas Gómez i Pilar Goñi Garriga.

La Nit de l’Esportista és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb el suport de tots els mitjans de comunicació local.

Premis de la 53a edició de la Nit de l’Esportista

  • Premi Manel Estiarte Duocastella. Trajectòria esportista comarca: Melania Sorroche Torres
     
  • Premi Josep M. Pintó. Persona amb dedicació especial a l’esport:  Arcadi Prat Vall

  • Premi Esport Escolar, Andreu Vivó i Tomàs: Carles Fernàndez Roca

  • Millor esportista Special Olímpic: Gerard Escobar Arnau

  • Millor esportista Paralímpic: Adnan Almousa Alfermli

  • Premi Josep Vila Valldaura, especial del Jurat: Albert Estiarte Duocastella

  • Premi al millor patrocinador d’entitat esportiva:  ITALTRONIC (Futbol Club Pirinaica AVMP)

  • Premi Associació Esportiva La Salle Manresa al millor club:  Club Bàsquet Manresa 2015

  •  Premi al millor directiu:  Nina Pont Arnaiz (Bàsquet - Manresa Club Bàsquet Femení)

  •  Premi Josep M. Montfort al millor entrenador/a:  Carla Fargas Codina (Waterpolo – RFEN) i Joan Lleonart Montaña (Atletisme - Club Atlètic Manresa)

  • Premi Rafael Vilaseca al millor àrbitre o jutge esportiu: Gaspar Gamisans Noguera (Jiu Jitsu)

  •  Premi Campions, per als equips de categories de base que hagin assolit resultats a escala nacional i estatal al llarg de la temporada:  Juvenil masculí del Club Gimnàstic de Manresa

  • Premi Vicenç Comas, al millor equip en categoria absoluta: BAXI Manresa (Bàsquet Manresa) i COVISA Manresa del Club Manresa Futbol Sala

  • Millor esportista en categoria Veterà:  Maite Marzo Gómez  (Atletisme)

  • Millor esportista Jove en formació – categoria cadet o sub-16: Mar Royo Bueno (Gimnàstica) (1r); Lucas Sánchez
    Fernández
    Bàsquet) i Gerard Fernández Giménez (Bàsquet) (2n); Guillem Lozano Pastor (Judo) (3r)

  • Millor esportista en categoria Jove – fins a sub-21: Ona Bonet Bernadich (Atletisme) (1r); Daniel Ficola & Tatiana González (Ball esportiu) (2n); Lerato Pagès Moboka (Atletisme) (3r)

  • Millor esportista en categoria absoluta: Marc Pubill Pagès (futbol)  i Meritxell Ferré Gaset (natació artística) (1r); Meritxell Soler Delgado (Atletisme) (2n); Thierno Boubacar Diallo (Gimnàstica) (3r)

 
(*) Peu de foto: Meritxell Ferré Gaset (natació artística) i Ignasi Pubill, pare de Marc Pubill Pagès (futbol), que no ha pogut asssitir a l'acte. 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com